Impressum & Izjava o odricanju odgovornosti

Impressum

Regionalna energetsko-klimatska agencija Sjeverozapadne Hrvatske
Andrije Žaje 10

10 000 Zagreb
T +385 1 3098 315
F +385 1 3098 316
E-mail: info@regea.org
OIB/VAT broj: HR93298204867

Izjava o odricanju od odgovornosti

Ova internetska stranica razvijena je u sklopu EU projekta SHAREs, koji je financiran kroz program istraživanja i inovacija Horizon 2020, broj Ugovora 101033722.

Informacije na internetskoj stranici redovito se provjeravaju i ažuriraju. Međutim, podaci i informacije se mogu mijenjati, stoga ne možemo preuzeti odgovornost ili jamstvo za ažurnost, točnost i potpunost pruženih informacija.

Naši projektni partneri imaju vlastite domene na svojim jezicima:
www.sharerenewables.bg
www.erneuerbare-energie-gemeinschaften.de
www.energy4all.ge
tudaster.kozenergia.hu

Nismo odgovorni za sadržaj i prijevod ovih domena jer se nalaze izvan našeg utjecaja. Isto se odnosi na sve druge internetske stranice na koje se referiraju poveznice s ove internetske stranice (eng. hiperlink). Austrijska energetska agencija nije odgovorna za sadržaj internetskih stranica koje se dohvaćaju zbog takvih poveznica (ECG, članak 17).

Autorska prava:
© Austrijska energetska agencija – Österreichische Energieagentur.

Prijevod, prilagodba sadržaja:
© Regionalna energetsko-klimatska agencija Sjeverozapadne Hrvatske

Informacije s ove internetske stranice mogu se ispisati u nekomercijalne svrhe uz navođenje izvora, bez obzira na druge odredbe koje su suprotne.

Bez prethodne pisane dozvole Austrijske energetske agencije, ne smijete mijenjati, modificirati, proširiti, skratiti ili prevesti informacije dostupne na ovoj internetskoj stranici.

Predlošci za uređivanje u odjeljku „Okupite članove“ ne spadaju u ovo pravilo. Izričito je dopušteno modificirati, mijenjati, proširiti, sažeti i prevesti materijale dostupne kao predlošci za uređivanje u nekomercijalne svrhe. Predlošci za uređivanje su pod licencom CC BY-NC-SA 4.0. Jedan primjerak licence možete vidjeti na stranici: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/.

Scroll to Top